fbpx

Beerpong is en blijft een bekend spel. Het wordt nog steeds gespeeld bij studentenverenigingen, in de kroeg en bij verjaardagen. Nu, anno 2021, zijn er veel verschillende vormen beschikbaar. Wij lichten hieronder een tweetal interessante vormen uit.

Glowpong

Glowpong is een glow in the dark variant van Beerpong. Hierbij is de tafel voorzien van diverse lampjes, om het spel ook in het donker te spelen. Hoe gaaf is het om in het donker bijvoorbeeld een glowpong toernooi op locatie te organiseren? Kijk voor een sfeerimpressie en de mogelijkheden hier. 

beerpong-glowpong

Dezelfde tafels zijn uiteraard ook geschikt voor gebruik gedurende de dag(zonder de lampjes)

Levensgroot Beerpong

Dit is een leuke variant op het Beerpong spel, waarbij er grote tonnen tegenover elkaar staan in de beerpong opstelling. Met een voetbal kun je de bal in de tonnen van de tegenstanders schoppen of gooien. Dit spel is ook leuk te spelen met kinderen (zonder alcohol uiteraard).

Levensgroot Beerpong

Waar kunnen wij dit huren?

Al deze Beerpong opties zijn Te Huur in Uden, Oss, Volkel, Nuland, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht, Boekel, Venhorst, Apeldoorn, Heesch, Nistelrode en de rest van Nederland. Kijk ook eens op deze website. Hier vindt je nog veel meer activiteiten die te huren zijn voor Teambuilding, een Personeelsfeest, Festivals en andere evenementen.