fbpx

Beerpong bestaat dan misschien al heel lang, maar dat maakt het spel niet minder populair. Het wordt nog steeds regelmatig gespeeld bij studentenverenigingen, in de kroeg, bij vrienden thuis onder elkaar en op verjaardagsfeestjes. Het is gewoon leuk om iets te doen te hebben en een potje beerpong kan het feestje nét even wat gezelliger maken

Beerpong, maar dan net iets anders

Nu hebben wij een variant van beerpong in het donker.. namelijk Glowpong! Zeer geschikt voor glow in the dark parties, maar ook voor een net iets ander effect dan normaal. Je balletjes geven licht en de tafels ook, maar voor de rest zul je zelf wat meer inschattingsvermogen moeten hebben.

Kunnen de tafels ook worden gebruikt zonder lampjes?

Jazeker. Onze beerpong tafels zijn zowel geschikt voor gebruik met of zonder lampjes. De gehele zomer kun je onze tafels dus ook gebruiken in o.a. Uden, Oss, Mill, Volkel, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Utrecht of omstreken.

Toernooi organiseren?

Dat kan ook en daar helpen wij graag aan mee! Wij hebben genoeg tafels om een toernooi te organiseren. Een pool maken, de promotie regelen of als host tijdens de avond , je kan ons overal voor inzetten.

Interessant?

Je kan onze Beerpong tafels huren in o.a. Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Zeeland