fbpx

De bovenstaande foto die geeft een glowpong toernooi weer bij het Café Abbey Road in Veghel. Zij hadden een beerpong toernooi georganiseerd op zaterdag 5 januari. Met maar liefst 50 deelnemende teams organiseerde zij al voor 5e keer een beerpong toernooi. Maar deze keer was het even anders dan normaal!

Wat is glowpong eigenlijk?

Je zal bij het horen van glowpong waarschijnlijk denken ‘daar heb ik nog nooit van gehoord’. Glowpong is eigenlijk het traditionele beerpong, maar dan in het donker. De tafels en balletjes geven licht waardoor je een net iets andere game speelt dan normaal. Wij brengen als eerste deze variant naar Nederland. Er is geen blacklight voor nodig. Tevens is het een heel toegankelijk spel, het zorgt voor veel interactiviteit en hilariteit. Glowpong is vermakelijk, spannend en je wordt er lekker dronken van. Wat wil een mens nog meer?

Wil jij ook een beerpong tafel huren in het donker?

Wij verhuren onze glowpong/ beerpong tafels in Oss, Uden, Nijmegen, Den Bosch, Mill en natuurlijk ook aan de rest van Nederland. En het voordeel van zo’n tafel is, dat de huur relatief laag is, waardoor je dit ook op een normale vrijdag avond kan wegzetten bij jou thuis. Wij kunnen de tafels komen brengen, maar tevens is het formaat van de tafels inklapbaar slechts 60 x 60 x 15 cm. In een normale personenauto passen dus zo’n 5-6 glowpong tafels! Ideaal.

Wil jij nou ook zo’n toernooi organiseren?

En heb je geen idee hoe? Wij helpen je maar al te graag! We kunnen een wedstrijdschema voor je in elkaar zetten, scheidsrechters aanleveren, helpen met prijzen en rankings, we kunnen een poster voor je maken, we kunnen partytenten voor je regelen, stafels, een bar, bier.. vraag naar onze mogelijkheden! Wij zorgen in ieder geval voor de spelregels, zodat je de basis door kunt lezen en aan je bezoekers kunt overbrengen.